<strong> TRE SKUDD I KROPPEN:</strong>  Politi og ambulanse ved åstedet i Fagerheimgaten på Kaldnes i Vestfold i natt. En 49 år gammel mann ble truffet av tre skudd i en leilighet i huset retyt til høyre for ambulansen. FOTO: LASSE LJUNG, NYHETSFOTO.
TRE SKUDD I KROPPEN: Politi og ambulanse ved åstedet i Fagerheimgaten på Kaldnes i Vestfold i natt. En 49 år gammel mann ble truffet av tre skudd i en leilighet i huset retyt til høyre for ambulansen. FOTO: LASSE LJUNG, NYHETSFOTO. Vis mer

Klar for avhør etter tre skudd i kroppen

Siktelse for drapsforsøk etter skyting i Tønsberg i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 49 år gamle mannen som ble truffet med tre skudd i kroppen i Tønsberg i natt, er våken og klar til å bli avhørt, opplyser operasjonsleder Knut Henning Bjune i Vestfold politidistrikt til Dagbladet ved 11.30-tiden.

To menn fra Vestfold, 42 og 24 år gamle, ble pågrepet like etter at den første meldingen kom til AMK klokka 02.58 og 49-åringen ble truffet i en leilighet i Fagerheimgaten på Kaldnes like utenfor Tønsberg sentrum.

Etter det Dagbladet kjenner til, var det en av mennene på åstedet som varslet AMK.

- De to pågrepne er begge foreløpig siktet for legemsbeskadigelse. Siktelsene vil bli utvidet til drapsforsøk for 42-åringen og medvirkning til drapsforsøk for den yngste, sier jourhavende politiadvokat Pernille Furuhaug til Dagbladet.

Beslaglagt våpen Hun bekrefter at politiet har beslaglagt et våpen og ammunisjon og at både offer og de to siktede er såkalte kjenninger av politiet. Pågripelsene skjedde uten dramatikk.

Av hensyn til etterforskningen vil hun ikke kommentere flere detaljer fra etterforskningen eller hva politiet mener kan ha vært motivet for skytingen.

49-åringen ble truffet av skudd i mageregionen, i låret og en fot, opplyser politiet i formiddag.

Et øyenvitne Dagbladet har vært i kontakt med, sier at den yngste av de siktede ble pågrepet utenfor huset der skuddene falt. 42-åringen ble pågrepet litt seinere i en leilighet i nabolaget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer