Klar oppfordring: - Kan få fatale konsekvenser

Christina (23) opplevde alle bilister verste mareritt da hun var på vei til jobb. I etterkant vil hun rette en pekefinger til medtrafikanter.

DRAMATISK START PÅ DAGEN: Christina Monet Røed kom fra ulykken med lettere skader. Foto: Privat
DRAMATISK START PÅ DAGEN: Christina Monet Røed kom fra ulykken med lettere skader. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Forrige ukes værkaos skapte utfordrende kjøreforhold i store deler av landet. Både Vegtrafikksentralen og politiet gikk ut med anbefalingen om å la bilen stå fredag morgen, med mindre det var høyst nødvendig å benytte seg av den.

Christina Monet Røed (23) var en av dem som opplevde marerittet langs veien denne dagen.

I det travle morgenrushet, havnet bilen hun kjørte i autovernet i Kobbervikdalen ved Sande i Vestfold, melder Drammens Tidende.

23-åringen jobber til daglig som IT-konsulent i Bærum, men er bosatt i Sande. Hun er derfor blitt godt vant til å kjøre strekningen på E18 for å komme seg til og fra jobben sin.

Likevel skulle denne fredagen vise seg å bli noe annet enn det hun først så for seg.

Klokka 07.20 fikk hun en sleng på bilen, og havnet på tvers i veibanen. Midt i morgenrushet på den trafikkerte veien. Likevel tok det en stund før noen stoppet for å sjekke om alt gikk bra med henne.

- Det hele skjedde bare helt ut av det blå. Jeg lå i venstrefilen, som jeg bruker å gjøre. Det var dårlig vær og utfordrende kjøreforhold den dagen, men jeg har opplevd å kjøre under verre forhold før, og jeg tok derfor mine forbehold. Jeg har alltid følt meg trygg på veien jeg benytter meg av, selv under krevende værforhold, men denne gangen skjedde det som ikke skulle skje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer