Klare for mer skryt

BERGEN (Dagbladet): Kjersti Berge, Elisabeth Moberg og Marit Voldsæter bygger seg opp til premiere på del to av suksesskabareten «Kvinner på randen av en oppskrytt aften». De håper på mye skryt - denne gangen også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Inne på scenen på utestedet Rick's står tre bergensdamer og kakler i munnen på hverandre. Instruktør Arvid Ones klager over hodepine og er usikker på om det er varmegradene eller kvinnekaklingen som er årsaken. Han prøver å få damene til å konsentrere seg om tekster, musikk og koreografi, men skuespillerne er mer opptatt av de nye underbuksene Marit nettopp har kjøpt.

- Vi jobber på kvinnemåten: I januar plukket vi fram kostymer og valgte ut kjoler til premierefesten. Tekstene og det der tar vi nå. Det viktigste først, forteller Kjersti Berge og fniser.

Jentene satser på hverandre framover og skal ut på tur med kabareten sin når det går mot høst og vinter. De største norske byene skal få besøk av damene. Det var planlagt turné sist også, men Kjersti ble gravid og fant ut at da måtte hun vel også føde.

På kvinners vis

I vår har jentene vært faste gjester hos Rune Larsen i NRK-programmet «Larsens spesial». De verbale spilloppene har nådd ut til det norske folk, men det sterkeste gjennombruddet fikk bergenstøsene med kabareten «Kvinner på randen av en oppskrytt aften» som de spilte i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer