Klarer du ikke å sjekke opp noen på byen?

Da får du rabatt på taxien når du skal hjem!

BILLIGERE TUR: Om du har dårlig tur i kjærlighet får du i Gøteborg en billigere tur hjem fra byen. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
BILLIGERE TUR: Om du har dårlig tur i kjærlighet får du i Gøteborg en billigere tur hjem fra byen. Foto: Erlend Aas / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Det er vel og merke hvis du bor i Gøteborg.

Dette er ikke en svenskevits, men et tilbud som det svenske drosjeselskapet Taxi 020 har kommet med, ifølge den svenske avisen Expressen.

Kjærlighet på pinne
Drosjeselskapet har innført en trøstepakke for de som tvinges til å dra hjem fra byen ensom. Du får reise til en rabattert pris - og en trøstende kjærlighet på pinne hvis du skulle være lei deg fordi turen på byen ikke resulterte i selskap.

- Når vi kjørte med rabatterte priser for jenter som tok taxi alene fikk vi kjeft for å være diskrimenerende. Dette er en måte å gi rabatt på med et glimt i øyet, sier Frederick Scholander på Taxi 020 i Gøteborg.

Sjekke-replikker
Selskapet har også laget en facebook-gruppe hvor folk kan dele sine beste sjekke-replikker.

Kommunikasjonssjef Lars Dolva i Oslo Taxi synes det er bra at han kolegaer i Sverige  er kreative, men kan ikke love det samme i hovedstaden.

Ulovlig i Norge
- Jeg må nok skuffe deg der. Det norske markedet er desverre gjennomregulert slik at vi ikke kan gjøre forskjell på noen av kundene. I Norge har vi ikke muligheten til et slik tiltak på grunn av likestillingshensyn, sier Dolva til Dagbladet.