Julio Kopseng tiltalt for nye voldtekter

- «Klart du vil ha sex når du sitter og spriker med beina», sa han

Kvinne (33) forteller at hun levde i marerittaktig forhold med Kopseng, der hun ble voldtatt gjentatte ganger.

TILTALT FOR VOLDTEKT: Julio Kopseng er tiltalt for to voldtekter. Han soner allerede en forvaringsdom for en rekke seksuelle overgrep. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TILTALT FOR VOLDTEKT: Julio Kopseng er tiltalt for to voldtekter. Han soner allerede en forvaringsdom for en rekke seksuelle overgrep. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Julio Kopseng (41) svarte kontant nei på skyldspørsmålet da den nye rettssaken mot ham startet i morges. Kopseng soner lovens strengeste straff - 21 års forvaring med 10 års minstetid - og er dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner, men er nå tiltalt for å ha voldtatt ytterligere to kvinner, blant dem en nå 33-årig kvinne som han levde i et forhold med i 2006.

- Påtvunget oralsex

Kvinnen fra Vestlandet forteller om hvordan hun ble betatt av danseren og stripperen etter et show på hjemstedet, og flyttet til Oslo for å være sammen med ham. Men etter hvert ble hun utsatt for seksuell omgang hun ikke ønsket - blant annet ble hun helt plutselig påtvunget oralsex mens de satt og så på TV, forklarer hun.

- Jeg så for meg fluktruta, og tenkte på hvor jeg hadde tingene mine. Hvor mye tid jeg hadde på å komme meg ut, sier 33-åringen.

Småbarnsmoren forklarer at hun flere ganger dro fra Kopsengs leilighet på Disen etter slike episoder, men at hun kom tilbake til ham gang på gang, av forelskelse. Hun forteller at hun også hadde frivillig sex med danseren.

- Da det var frivillig, var jeg aktivt med. Men da det var ufrivillig, ga jeg opp - jeg tok ikke på ham og bare lå der. Det burde være tydelig for ham at jeg ikke ville, sier kvinnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer