Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Klarte ikke å hoppe over elva - ringte politiet og sa at han var blitt knivstukket

Nå er den skamfulle «våghalsen» bøtelagt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i West Midlands i Storbritannia har lagt ut videoen du kan se i denne saken for å avsløre hvordan et 19-årig «knivoffer» faktisk pådro seg ansiktsskadene.

19-åringen i videoen hadde nemlig tatt kontakt med politiet og hevdet at han ble knivstukket og så dumpet i en elv, opplyser politiet.

Hendelsen skjedde 17. mai i år og politiet satte i gang en etterforskning for å finne de tre hettekledde mennene som hadde «angrepet» 19-åringen.

Ble «angrepet» av slektninger «Offeret» skal ha forklart at han ble angrepet med en kniv og stukket i haka før han ble kastet i elva. Medier spekulerte på at gjerningspersonene kunne være slektninger, som ifølge guttens stefar hadde sendt ham truende tekstmeldinger.

Men det skulle stefaren antakeligvis ikke ha forklart politiet. For telefonen hans ble beslaglagt, og da politiet undersøkte den fant de et overraskende funn.

- Vi fant en video på telefonen som viser vårt antatte offer som prøver å hoppe over elva. Han feilvurderer imidlertid bredden på kanalen og krasjer i stedet med haka rett i sementen, sier politimannen Jim Munro ifølge Daily Mail.

- Heldig Politiet opplyser at 19-åringen har fått en bot på 80 pund (750 kroner) for å ha kastet bort politiets tid.

- Han var heldig, for maksimumsstraffen er seks måneders fengsel, sier Munro ifølge politiets hjemmeside.

Videoen viser hvordan stefaren står på den ene siden av elva og filmer, mens 19-åringen kommer hoppende uten å klare stuntet.

- Begge ble pågrepet og innrømmet alt med en gang, sier Munro.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media