Klasse fant narko for én million

Skattejakten i skogen ble mer spennende enn det fjerdeklassingene ved Bygdøy skole kunne ane. Skolesekken de fant inneholdt to kilo med amfetamin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skolesekken de fant under tirsdagens skattejakt inneholdt slett ikke penal og skolebøker eller spennende skatter. Tvert om skjulte sekken 2.2 kilo med amfetamin, ett par hundre gram hasj og en del brukerutstyr.

- Vi snakker om nærmere 9.000 brukerdoser. Partiet har nok en verdi på mellom 800.000 og 900.000 kroner, anslår politiinspektør Arild Holden.

Politiet ble raskt alarmert. De undersøkte sekken før de gravde den ned igjen. Spanere ble utplassert, og samme kveld kom en person og hentet sekken. Politiet arresterte ham og to andre som ventet i en bil. De tre som er i 30-årene, ble varetektsfengslet for fire uker.

Rektor ved Bygdøy skole Unni Bjerkholt Roksvåg, forteller til NTB at fjerdeklassingene var på skattejakt i Kongeskogen da de fant sekken. Elevene ble oppmerksomme på den rød og blå skolesekken som var gjemt under en del kvister i skogen.

NTB