Klatret opp flere ganger før fallulykken på Gardermoen

Den 25 år gamle svensken som ble skadd i en fallulykke på Gardermoen klatret opp på gelenderet flere ganger før det gikk galt.

FALT ÅTTE METER: Svensken balanserte på gelenderet før han falt ned. Nå ligger han hardt skadd på Ullevål Universitetssykehus. Arkivfoto: Per Løchen/SCANPIX
FALT ÅTTE METER: Svensken balanserte på gelenderet før han falt ned. Nå ligger han hardt skadd på Ullevål Universitetssykehus. Arkivfoto: Per Løchen/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 Den 25 år gamle svensken som ble skadd i en fallulykke på Gardermoen klatret opp på gelenderet flere ganger før det gikk galt.

Mannen falt rundt åtte meter fra avgangshallen til ankomsthallen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Ulykken skjedde ved 3.30-tiden natt til søndag.

25-åringen fikk skader i bryst og hode. Han ble brakt til Ullevål universitetssykehus i Oslo, og tilstanden skal være alvorlig.

Politiet har sett gjennom video fra overvåkingskameraene på flyplassen.

- Han klatret opp ved egen hjelp, og turnet rundt oppe på gelenderet før han til slutt falt. Han var oppe flere ganger, sier vaktleder Morgen Teie ved Gardermoen politistasjon til NTB.

Det var få reisende på flyplassen natt til søndag, men flere personer så det som skjedde. Politiet har snakket med flere av vitnene.

- Det er på det rene at han klatret opp på gelenderet selv. Det var ingen som dyttet ham eller noe slikt, sier Teie.

Politiet har ikke snakket med 25-åringen selv.

- Vi vet ikke hvorfor han gjorde dette. Vi håper å snakke med ham når han blir bedre. Det skjer tidligst mandag, sier Teie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer