Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kledd naken og bundet av mor

- I Afrika er det tillatt, sa mor til tingretten i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 35 år gamle moren er dømt til 60 dagers ubetinget fengsel for mishandlingen av sin 12 år gamle sønn, skriver BA.

Gutten ble kledd naken og bakbundet før moren gikk løs mot på ham med et belte. Hun bet ham også i armen. Etter mishandlingen klarte 12-åringen å løpe ut på gata - fortsatt naken og bakbundet.

Der ble han tatt hånd om av to tilfeldig forbipasserende. Hendelsen skjedde i november 2004. Kvinnen ble arrestert og måtte tilbringe tre dager i varetekt.

I Afrika

- I hjemlandet i Afrika er det tillatt med fysisk avstraffelse av barn, forklarte moren i retten.

Hun begrunnet straffen med at sønnen hadde stukket av med en nøkkel hun ville ha tak i. Hun skal også ha truet sønnen med å brenne hånden med stearinlys og gni chilipepper i øynene hans, skriver BA.

Kvinnen mente selv hun burde frikjennes fordi hun ikke visste at fysisk avstraffelse var forbudt i Norge, noe tingretten ikke trodde på da moren hadde gått på innvandrerkurs der problemstillingen ble diskutert.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!