Kledde av Enron-ansatte

Og nå får Playboy brev fra kvinner i WorldCom og Arthur Andersen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at Enron kollapset i vinter stilte ti Enron-kvinner opp i august-nummeret til Playboy. Ifølge mannebladet har salget av «Women of Enron» gått over all forventning, melder CNN.

Og nå ringer kvinner fra andre storselskaper i hardt vær.

- Vi har vært i kontakt med kvinner fra både WorldCom og Arthur Andersen som ønsker å posere hos oss, sier talskvinne i Playboy, Elizabeth Norris.

De som er interessert blir bedt om å sende bladet to bilder - ett i bikini og ett passfoto.

Ifølge Norris søkte 450 tidligere og nåværende Enron-ansatte om å posere i bladet. Hun vil derimot ikke si noe om hvor mye de ti som ble plukket ut fikk for å stille opp.

WorldCom er USAs nest største telekommunikasjonsselskap og har innrømmet uriktig bokføring av nesten fire milliarder dollar. Nå må selskapet spare, og det er antydet at så mange som 17.000 ansatte kan få sparken.

Etter at energigianten Enron kollapset, brøt også revisjonsfirmaet Arthur Andersen sammen. Også WorldComs regnskaper ble revidert av Arthur Andersen.

  • Playgirl, et blad som fylles av nakne menn, har allerede sagt at de ønsker å kjøre en serie bilder av Enron-menn i sin september-utgave.
PLAYMATES: Cynthia Coghlan, Christine Nielsen og Cary Lorenzo er tre av de ti jentene som er avbildet i Playboys Enron-nummer.