Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kledde seg ut som en halvnaken Obama for å underholde Berlusconi

Berlusconis party-venner bretter ut om pinlige episoder i retten.

 UTSVEVENDE:  Berlusconi utsvevende festliv med lettkledde unge jenter har blitt brettet ut i retten. Foto: AFP / Javier Soriano
UTSVEVENDE: Berlusconi utsvevende festliv med lettkledde unge jenter har blitt brettet ut i retten. Foto: AFP / Javier Soriano Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Eks-statsminister Silvio Berlusconi hadde et godt forhold til amerikanernes George W. Bush. I sin tid ble han flere ganger invitert til Washington, men også til presidentens private rach i Texas.

Men han fikk aldri noe godt forhold til Barack Obama. Og det er kanskje forståelig etter det som kom fram i rettssaken mot Berlusconi i dag.

Burlesk-Obama Der kom det fram at ei av jentene han har festet med brukte å kle seg ut for å underholde Berlusconi. Og det var ikke hvem som helst hun karikerte, melder nyhetsbyrået Reuters.

- Jeg kledde meg ut som Boccassini med toga, sa Marysthell Palanco i retten.

Ilda Boccassini er aktoren som sørget for at Berlusconi havnet i retten. Videre fortalte Palanco at eks-statsministeren satte pris på en burlesk-versjon av selveste president Barack Obama.

- Det fikk ham til å le, fortalte Palanco.

Hun understreket at det var kun for moro og ingenting pornografisk over det hele.

Italienernes tidligere statsminister er siktet for å ha kjøpt sex av marokko-fødte Karima El Mahroug da hun var 17 år i 2010. I siktelsen står det også at Berlusconi har brukt sin posisjon for å løslate El Mahroug fra arresten da hun ble tatt for tyveri.

Berlusconi nekter all straffskyld.

Vil bli president I dag la Berlusconi også fram et forslag om å styrke presidentens utøvende makt i Italia. Han viste til Frankrike, et land italienerne burde lære av mener han, ifølge NTB.

På spørsmål om han selv kunne tenke seg oppgaven ville han ikke svare nei, men at han «gjør som partifellene ber ham om».

Silvio Berlusconi gikk av som italiensk statsminister i november i fjor etter at han ble rammet av en serie skandaler.

 PINLIG:  Silvio Berlusconi og Barack Obama i tilsynelatende lystig passiar i 2010. I dag kom det fram at Berlusconi brukte fritida på å gjøre narr av ham. Foto: REUTERS / Saul Loeb
PINLIG: Silvio Berlusconi og Barack Obama i tilsynelatende lystig passiar i 2010. I dag kom det fram at Berlusconi brukte fritida på å gjøre narr av ham. Foto: REUTERS / Saul Loeb Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media