Klemt mellom lift og vegskilt

Mann (56) livstruende skadet under vedlikehold av trafikkskilt i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Halv ett natt til tirsdag fikk politiet melding om at en person satt fastklemt mellom en lift og et overliggende vegskilt ved Hasle T-banestasjon i Oslo.

- Mannen har drevet vedlikehold av vegskiltet og blitt klemt fast. Dessuten har han ligget over nødknappen så verken han eller redningsmannskapet har kunnet nå denne, sa politiets uteleder Lars Erik Jarodd til Dagbladet.no på stedet i natt.

Dette medførte at all hydraulikk i heisen låste seg fast, og brannvesenet brukte derfor over en halv time på å få mannen ned. Ulykken fant sted oppunder en skiltbro over de fire feltene på Økernvegen, rett før den krysser Grensevegen i Oslo.

Mannen ankom Ullevål universitetssykehus kl. 01.05, og sykehuset opplyser i en pressemelding at 56-åringens skader er livstruende.

Han ble påført skader i bryst og buk, og  tilstanden beskrives som alvorlig men stabil.

VEDLIKEHOLD: En mann ble alvorlig skadd da han ble sittende fast mellom en lift og en skiltbro under vedlikeholdsarbeid i Økernvegen i Oslo natt til tirsdag.
FASTLÅST: Mannen satt fastklemt og dekket til nødknappen, slik at liften var fastlåst. Derfor tok det over en halv time før redningsarbeiderne fikk ham ned.