- Kleppe og Hedstrøm - nei takk!

Flere av Fremskrittspartiets fylkes- og kommunelag rundt om i landet ønsker ikke besøk av partifellene Vidar Kleppe og Øystein Hedstrøm i høstens valgkamp. - Dem klarer vi oss uten, sier leder Morten Ø. Johansen i Oppland Fremskrittsparti.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to stortingsrepresentantenes ytterliggående uttalelser om innvandrere og innvandring har skapt så stor røre at deres nærvær ikke anses å være noen nyttig drahjelp foran kommune- og fylkestingsvalget. Enkelte steder hvor de to omstridte Frp-erne er invitert, krever lokallagene at innvandringsspørsmålet blir tonet ned i foredragssammenheng.

- I Hedmark skal enkelte kommuner ha besøk av Kleppe og Hedstrøm, men det er forutsatt at kommunelagene selv skal bestemme hvilke temaer som skal tas opp. Innvandringsspørsmål er ikke noe slikt tema. Øystein Hedstrøm kan eksempelvis heller konsentrere seg om næringspolitiske forhold, sier fylkespartiformann Fred-Inge Olsen i Hedmark Fremskrittsparti til NTB.

- Vi forholder oss til den politikken som Fremskrittspartiets landsmøte har vedtatt. Derfor er vi uenige i mange av de utsagnene Kleppe og Hedstrøm har kommet med, sier Frp-leder Morten Ø. Johansen i Oppland til Oppland Arbeiderblad. Han gjør det klart at fylkespartiet derfor ikke har funnet det aktuelt å invitere de to omstridte stortingspolitikerne til valgkampen.

(NTB)