Kleppe og Hedstrøm testet valgkamp-formen

ASKIM (Dagbladet): Forbered deg på en valgkamp av den grisete sorten dersom Frp-gutta Vidar Kleppe og Øystein Hedstrøm får være i sentrum. De tok av i Askim i går formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med kraftige utfall mot innvandrerorganisasjoner, «fjernkulturelle» og norsk innvandringspolitikk, satte de to Frp-gutta en ny standard for politiske torgmøter.

- Det er alarmerende at muslimer og muslimske organisasjoner kritiserer at vi har et kors i det norske flagget. Skal vi ikke engang få ha flagget i fred, tordnet stortingsrepresentant Vidar Kleppe for et 70-tall frammøte på Askimtorget.

Hvem disse muslimene er, kunne han etter talen ikke gjøre rede for:

- Jeg fikk en telefon fra en innvandrer som ringte meg på Stortinget. I alt har vi fått to- tre henvendelser.

- Og det er nok til at du bruker det i en valgtale?

- Ja, folk har krav på å høre hva disse har for tanker. Sannheten er det greieste.

Gode busser

Hedstrøm roste Kleppe for å snakke rett fra hjertet. Kleppe roste Hedstrøm for å være den reneste ekspert på innvandring. Og Hedstrøm trykket denne anerkjennelsen til sitt bryst.

- Jeg har studert integrasjonspolitikken nøye over hele Europa. Den fungerer ikke noe sted. Kriminalitet, drap og narkotika øker overalt. Det blir aldri fred, mente Hedstrøm og varslet fullt fokus på innvandringspolitikk i alle landets kommuner.

- Våre folk er ikke valgt inn i noe verdensparlament. Vi vil prioritere norske borgere aller først. Vi vil ha lokale innvandrerregnskap.

Og dermed fikk Hedstrøm nok en gang klapp på skuldra av Kleppe, som orienterte de frammøtte om at «Øy-stein er det beste som har kommet fra Østfold siden 2. verdenskrig».

Pass påskrevet

Innvandrerorganisasjonene fikk sine utenlandske pass påskrevet:

Kleppe: - De mottar millioner av kroner hvert år for å drive hets mot Fremskrittspartiet.

Hedstrøm: - Vi vil ha vår kultur i fred. Snart blir det sånn at Ola og Kari må stå i giv akt for innvandrerorganisasjonene.

Videre erklærte han:

- Om 100 år vil vi ha én million fjernkulturelle eller etterkommere av dem her i landet. Samtidig blir den norskættede befolkningen redusert fordi norske kvinner dessverre føder for få barn.

<B>PÅ BØLGELENGDE:</B> FrP-toppene Vidar Kleppe og Øystein Hedstrøm hisset hverandre til stadig nye høyder på torgmøtet i går.