- Klikket i skallen

De to svenske mennene har vanskelig for å redegjøre for de grufulle funnene politiet har gjort i leiligheten deres. Deler av Marcus Noréns kropp ble funnet i badet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les også To tatt for parteringsdrap

Det var i går ettermiddag at politiet i Halmstad slo til mot en 46 år gammel mann og hans 28 år gamle kamerat. Et vitne hadde ringt politiet og fortalt om grusomme skrik fra en leilighet den natta Marcus Norén (22) forsvant. Nærmere undersøkelser avdekket åstsedet for det grufulle drapet. I leiligheten til den 46 år gamle antatte hovedmannen fant politiet restene av Marcus kropp.

- Det klikket i skallen, skal 46-åringen ha forklart i det første politiavhøret, skriver Aftonbladet i dag.

Den svenske avisa Expressen har snakket med 28-åringens tante. Hun hevder at 46-åringen innrømmet overfor hennet at han drepte Marcus.
- Jeg satte kniven i ham, skal 46-åringen ha sagt. Motivet kan være at han ble provosert av Marcus svarte klær og hvitsminkede ansikt, spekulerer Expressen.

Politiet fant også blodspor i trappa i leiegården hvor drapet skjedde.

Partert

Vitnet som i går hjalp politiet med å finne fram til de to hovedmistenkte har forklart at han kjente noen som hadde hørt bråk fra leiligheten i Halmstad.

Parteringen i Halmstad

Marcus Norén (22) er funnet drept. Flere kroppsdeler ble funnet og i dag melder politiet at hele kroppen er funnet.

Funnstedet: 30. desember fant et søskenpar på 10 og 13 år et fastfrosset og blodig hode i isen i elva Nissan i Halmstad. Dagen etter fant politiet flere kroppsdeler 500 meter lenger opp i elva. I går markerte sporhunder samme sted, men dykkerne fant ingenting. I dag har politet hentet opp gjenstander fra vannet, men de vil ikke bekrefte at dette dreier seg om flere kroppsdeler.

Vitner: Så langt har ingen vitner meldt seg. 22-åringen ble sist sett natt til lørdag, da han forsøkte å få servering på utestedet La Cocaracha, som var stengt. Søndag ble Norén meldt savnet av sine foreldre.

Polititeori: Politiet innrømmer at de sjekker rollespillmiljøet Norén var en del av, men ser ingen umiddelbar sammenheng mellom drapet og miljøet.

- Jeg hørte skrik, så ble det helt stille.

Rett etter klokka 9 i går morges gikk politiet inn i leiligheten og forsto umiddelbart at de hadde kommet over åstedet. Det var blod overalt og politifolkene fant restene av liket i badet, gjemt under søppel og plastsekker.

Leiligheten ligger bare noen hundre meter fra stedet der hodet til Norén ble funnet i romjula.

Kort etter det grusomme funnet ble 46-åringen og 28-åringen pågrepet utenfor.

Ikke innrømmet

Det er 46-åringen som politiet antar står bak drapet, 28-åringen er mistenkt for å ha hjulpet til. 46-åringen har gjort visse innrømmelser i avhør, skriver Aftonbladet. Men de to har store problemer med å redegjøre for hva som skjedde. Begge to er narkomane med tidligere voldsdommer, men ifølge politiet kjente de ikke Marcus fra før.

DREPT INNE: Marcus Norén ble trolig drept i en leilighet i denne gården i Halmstad.