Klimasyke

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fremskrittspartiet er alene blant norske partier om å fornekte klimatrusselen og konklusjonene i FNs klimapanel. Partiet ville heller ikke anerkjenne Kyoto-avtalen og ble derfor holdt utenfor det brede klimaforliket i Stortinget. Frp befinner seg simpelthen på en annen klode i klimadebatten. Denne unike posisjonen vil Frp utnytte til fulle og har satt i gang klimaskolering av sine medlemmer slik at de bedre kan imøtegå argumentene fra det partiet kaller klimahysterikerne.

En klimapolitikk basert på skepsis til FNs klimapanel har uten tvil et visst potensial. Det er bare å følge debatten på Internett og se at partiet ikke er alene. Det er imidlertid noe paradoksalt at Frp blåser av klimapanelets 2500 forskere,

i sedvanlig forakt for fagkompetanse, men bruker 100 forskere til å støtte sitt syn. Eller at partiet avviser global oppvarming, men likevel vil bruke milliarder av norske skattekroner til å rense gasskraftverk i Kina. Så lenge bensinavgiftene ikke røres, mener Frp også at folk kan skru ned varmen og slå av lyset. Hvorfor alle disse miljøtiltakene, hvis trusselen ikke finnes?