Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Klingende ballnavn

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotballkommentator Ernst A. Lersveen i TV2 har sagt mye dumt, innrømmer han i et intervju med Østlendingen. Og kanskje er det derfor han lyder navnet «Lergjøken» blant venner. I fotballkretser har det dessuten i alle år vært solid grobunn for fargerike tilnavn. Bare for å nevne noen få sånn i forbifarten: Branns Roald «Kniksen» Jensen , samt Vålerengas Terje «Henger'n» Hellerud og Helge «Bonden» Sørli . Sistnevnte var jo helt fra Furuset i Oslos østligste utkanter, så han måtte jo få det tilnavnet.

Det er selvfølgelig flere gode tilnavn der ute i fotballens verden. Og Dagboka har plass i sine spalter. Vår døgnåpne faks og epost står klar - på henholdsvis 22310604 (faks) og dagboka@dagbladet.no for epost.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling