Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Klingende mynt til ekskonene

Ekskonene til celebre personer håver inn bra med hustrubidrag når de må vike plassen som ektefelle. Danske Brigitte Nielsen sikret seg 36 millioner kroner etter et 18 måneder langt ekteskap med Sylvester Stallone.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den som har fått flest millioner ut av et ekteskap uten å ha tjent dem selv, er Amy Irving, som i tre år og fem måneder var gift med regissøren Steven Spielberg. 674 millioner kroner trillet inn på kontoen hennes.

Mens Cindy Costner var gift med skuespillermannen Kevin i seksten år og ni måneder. Det ble prissatt til 250 millioner kroner. På gode tredjeplasser finnes Clint Eastwoods ekskone, Maggie, samt Ivana Trump, som er skilt fra multimillionæren Donald Trump. 150 millioner kroner fikk de tidligere konene. Mens prinsesse Diana fikk med seg 140 millioner kroner ut av det kongelige ekteskapet da prins Charles ønsket skilsmisse.

Pung ut

En dame ved navn Julianne Phillips var Bruce Springsteens kjæreste og kone i tre år og tre måneder, inntil hun fant ham i senga med en ny dame. Ut røk Bruce og inn på kontoen kom 120 millioner kroner.

Den damen som ikke fikk så mye igjen for å være gift, er Goldie Hawn. Hun måtte tvertimot punge ut ved skilsmissene. I 1976 betalte hun en halv million kroner til instruktøren Gus Trikonis, mens Bill Hudsom stakk av med parets 12 millioner kroners hjem i Malibu.

I Norge er summene atskillig mer beskjedne. Et eksempel er Trygve Hegnar som måtte ut med to millioner kroner da han ble skilt fra advokat Lise Reiersen i 1991. Ekteskapet varte i 430 dager.

GODT BETALT: Danske Brigitte Nielsen fikk to millioner kroner for hver måned hun var gift med Sylvester Stallone.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media