Klippet i mannens penis

Mens ettåring så på. Mann (35) operert på Ahus i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Penis-hendelsen skal ha funnet sted i Lillestrøm etter et basketak mellom kvinnen (32) og hennes mann. Meldingen kom inn til AMK-sentralen 20.19 i går kveld. Politi og ambulanse rykket ut og fant både mannen og kvinnen skadd.

- Da vi kom fram pågrep vi kvinnen som skal ha stått bak dette. Hun har skader i ansiktet og må undersøkes av lege før vi kan avhøre henne. Hun snakker heller ikke norsk, så vi er avhengige av tolk. Derfor vet vi foreløpig heller ingenting om motivet for handlingen, sier operasjonsleder Jan Erik Fossneset i Romerike politidistrikt til Romerikes Blad.

Kvinnen ble fraktet til lege og mannen fikk førstehjelp og ble deretter brakt til Ahus i ambulanse. Ifølge Romerikes Blad ble mannen operert i går kveld.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått inn en mann med skader i penis. Den er ikke kuttet helt av, og slik det ser ut nå tyder det meste på at han blir bra igjen, sier informasjonsrådgiver Christian Mjelde ved Ahus til avisa.

Ifølge politiet tyder mye på at slåsskampen startet i en frisørsalong og deretter fortsatte i en bil i bakgården der de to ble funnet. Politiet undersøker nå om saksen som kvinnen brukte stammer fra frisørsalongen.

Parets ett år gamle barn var også til stede. Han blir nå tatt hånd om av sin onkel, og barnevernet vil bli koblet inn.

AHUS: Her er mannen innlagt etter at han ble klippet i penis.