Klippet neglene da Gry forsvant

Gamal Hosein (38) fyrte på ovnen, satte på en video og klippet neglene den natta Gry forsvant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SKIEN (Dagbladet): Det fortalte den tiltalte i Agder lagmannsrett i går. Han var forskrekket da kona ikke var hjemme i huset deres da han kom hjem ved 3-tida natt til søndag 14. januar for snart tre år siden.

Han antok at Gry overnattet hos moren sin, der hun skal ha gått for å feire bursdag kvelden før. På forhånd var det avtalt at ekteparets barn skulle overnatte der.

Slappet av med video

Til tross for at Gry aldri hadde vært borte om natta før, slo han seg til ro med video og negleklipping. Alle fikk sjokk da Gamal Hosein kom til svigermor søndag morgen og Gry var sporløst borte.

Påtalemyndigheten mener Gamal Hosein kvalte kona si i Faresgrillen i Skien lørdag ettermiddag den kalde januardagen i 2001. Hoseins avklippede negler ble aldri sikret som bevismateriale fordi han ikke ble siktet i saken før ei uke seinere. Men neglene ble observert av en politipatrulje som var hjemme hos Hosein samme dag kona ble meldt savnet.

Løy Gamal Hosein?

I går ble den tiltalte 38-åringen kjørt knallhardt av aktoratet i retten. Påtalemyndigheten mener han har forklart seg løgnaktig om hva som skjedde den dagen Gry ble borte.

I de første avhørene sa han ikke at butikken var stengt på grunn av vareopptelling hele dagen, og at han natta etter hadde kjørt til Porsgrunn. Det kom først fram etter nye vitneopplysninger.

Hosein sier det var detaljer han ikke tenkte på - han var mest bekymret for at Gry var borte.

KJEMPER : Gamal Hosein (38) ble i Skien og Porsgrunn tingrett dømt til ti års fengsel for å ha kvalt og drept kona Gry Hosein. Nå kjemper han i Agder lagmannsrett for å bli frifunnet.