Klippet og klar

Inger Ellen Nicolaisen (47) føler at hun cruiser gjennom tilværelsen. Nå vil hun erobre Europa - og redde Bodø/Glimt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stem på Årets navn 2005 her

-  Han er fantastisk flink, og bruker bare 22 minutter på håret mitt. Det er det ingen andre som klarer. Jeg har hår nok til tre-fire personer, forteller gründeren bak frisørkjeden Nikita, Inger Ellen Nicolaisen, fra frisørstolen.

Briten Gary har grep om håret mens Nikita-Ellen prater seg gjennom føning og styling. Han foreslår at hun skal starte opp på Manhattan. Hun vil i første om gang til Sverige, for å erobre det svenske markedet.

Stedet er den mest eksklusive Nikita-salongen på Frogner i Oslo. Den som ble spesialbygd da gründeren skulle være nådeløs toppsjef i fjernsynsserien Kandidaten. Inger Ellen Nicolaisen er opprømt over alt det nye som er på gang. Som arbeidende styreleder i konsernet skal hun nå konsentrere seg om utvidelse utenfor Norge.

Kjenner sitringen

-  Målet er å åpne salonger rundt i europeiske hovedsteder. «Make a statement». Slik markerer vi høy kvalitet og at vi er trendy. Jeg er forventningsfull. Nå er det et nytt steg. Jeg kjenner sitringen i kroppen, forteller hun.

I 2005 har hun vært Norges svar på Donald Trump i fjernsynsserien Kandidaten. Her besto oppgaven i å finne det beste lederemnet og sparke resten. I 2005 har hun åpnet ti nye salonger i Norge. Hun har startet en «treningsleir», kalt Boot Camp, i hjembygda Misvær, én times kjøring fra Bodø. Og hun har skrevet sjølbiografien «Drivkraft» om stegene fra hun ble mor som 15-åring til livet som konsernsjef.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer