Klippet tærne av gjeldsoffer

De tre pengeinnkreverne kom hjem til en mann i Bærum og klippet stortærne av ham med en klosaks for hunder. Offeret skylder angivelig en kvinne 50000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Påtalemyndigheten betegner overfallet som usedvanlig rått, og hevder at det skjedde under særdeles skjerpende omstendigheter, etter det Dagbladet får opplyst.

Alle tre pengeinnkreverne nekter straffskyld.

Strøm-tortur

Kriminalpolitiet anser saken som oppklart, og mener at Bærums-mannen fikk munnen tapet igjen og en jakke tredd ned over hodet - før klosaksa kom fram.

En tå på hver av føttene hans ble så klippet av i en uhyre smertefull seanse .

Deretter skal mannen ha blitt tilført en rekke slag og spark i hodet, og han ble påsatt strømførende ledninger på hver side av hodet og flere steder på kroppen.

Som en følge av mishandlingen fikk offeret hull på trommehinnen på venstre øre, brudd i venstre øyehulegulv og glasslegemet løsnet fra netthinna.

Han ble dessuten kortvarig lammet på venstre side av kroppen.

Overfallet skal ha foregått på den måten at to av de tre tiltalte kom inn i leiligheten til offeret, mens den tredje ventet i en bil utenfor i Sandviksveien på Slependen.

Krever erstatning


Etter det Dagbladet får opplyst skal offeret ha kjent igjen den ene av mennene som skal ha overfalt og mishandlet ham på det groveste.
Det skal ha vært en relativ enkel sak for kriminalpolitiet å finne fram til de to andre gjerningsmennene.

Offeret har krevd både erstatning og oppreisning fra de tre påståtte tåklipperne.