Klistret til trailer-grill i 90 km/t

Lurt med sikkerhetsbelte? Spør Ben Carpenter (21) i Michigan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Noen som lurer på om det er noen vits i å bruke sikkerhetsbelte? Spør Ben Carpenter (21) i den amerikanske bilstaten Michigan. I går opplevde han sin villeste ferd i trafikken.

Hvis Ben hadde hatt ni liv som katten, hadde han brukt opp sju av dem etter noen hasardiøse minutter på motorveien. Normalt er det ikke så farlig å kjøre seks kilometer på en flat og rett highway i 90 kilometers fart.

Men Ben satt i rullestolen sin, i fronten på en amerikansk monstertruck, hektet fast i grillen, uten at lastebilsjåføren ante at han kjørte med «snøplog» på varmeste sommerstid.

Ringte 911

I denne videoen hører du stemmen til den forskrekket bilist som ringer alarmtelefonen 911 om hva som møtte henne i motgående kjørebane. Og Ben forklarer det han husker fra opplevelsen.

Det var veldig lurt at han hadde festet setebeltet i rullestolen da han ventet på grønt lys ved en fotgjengerovergang over higway\'en nær hjemstedet Kalamazo, 225 kilometer vest for bilbyen Detroit.

Lastebilsjåføren fikk grønt mens Ben avventet det røde lyset. Sjåføren så ikke Ben og rullestolen langt der nede på asfalten. Hvordan selve hektingen i grillen skjedde, har verken Ben eller sjåføren noen forklaring på.

Men hvordan selve grillturen føltes, det forteller Ben om i videoen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer