<b>VILLE MOTVIRKE:</b> - Folk deler ofte dårlige historier på Facebook. Jeg vil heller dele de gode, sier Nielsen til Dagbladet. Illustrasjonsbilde fra Tagensvej i København, området der Nielsen bor. Foto: Lars Bahl / NTB Scanpix
VILLE MOTVIRKE: - Folk deler ofte dårlige historier på Facebook. Jeg vil heller dele de gode, sier Nielsen til Dagbladet. Illustrasjonsbilde fra Tagensvej i København, området der Nielsen bor. Foto: Lars Bahl / NTB ScanpixVis mer

- Klokka to i natt sto jeg og gråt nede i kiosken. Til alt hell møtte jeg Hassan

Betina synes flere burde hjelpe hverandre. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Betina Spurr Bechmann Nielsen hadde ikke sin beste kveld.

Feberen var på 39,2 natt til onsdag, da hun slepte seg ned til den døgnåpne kiosken, i jakt på noe lindrende. Og så var de utsolgt for febernedsettende smertestillende.

Det ble for mye for henne, der og da.

«Klokka to i natt sto jeg og gråt nede i kiosken på Tagensvej fordi jeg hadde 39,2 i feber og de ikke hadde Panodil», skriver hun på Facebook-veggen sin.

- Og så gråt jeg igjen

Men iblant viser medmennesker seg fra sin beste side. Hun møtte Hassan

«Hva er galt? Kan jeg hjelpe med noe?», ropte han ifølge dagens.dk som først omtalte saken.

Han fikk høre hva som var problemet, og ringte kameraten sin, Omar. Ifølge Nielsen skaffet de henne smertestillende på fem minutter.

«Og så gråt jeg igjen, men nå fordi jeg ble så glad for at der fortsatt finnes mennesker som tør å spørre hvorfor jeg går gråtende ut av en kiosk klokka to på natta.»

- Har aldri opplevd noe ubehagelig

«JULA ER FOR ALLE»: Han feirer ikke jul selv, men ønsker at alle skal få oppleve litt god julestemning - alle er mennesker, uansett bakgrunn, sier Nubaid i videoen. Han valgte dette året å dele ut gaver til hjemløse i London. Vis mer

Til Dagbladet sier hun at hun ville dele som en motvekt til alt det negative hun ser på Facebook.

- Folk deler ofte dårlige historier på Facebook. Jeg vil heller dele de gode. Utover det, så bor jeg ved siden av en getto og mediene skriver mange dårlige ting om området, men jeg har aldri opplevd noe dårlig eller ubehagelig.

Området er Mjølnerparken ved Nørrebro i København, som står på den offisielle Ghettolisten, som offentliggjøres hvert år. Området har 1800 beboere, en majoritet av ikke-vestlige innvandrere og deres etterkommere, og generelt er utdanning, tilnknyting til arbeidslivet lav. De siste årene har listen blitt kortere. Fra 33 i 2013 til 31 i 2014 og 25 i 2015.

Nielsens innlegg har i skrivende stund fått 2000 tomler og er delt videre av over hundre.

Hun synes flere burde la seg inspirere av Hassans intitiativ.

- Jeg ble så glad for at de hjalp meg. Folk er for dårlige til å hjelpe hverandre.