Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Klomsæt avviser anklagene

Advokat Sigurd J. Klomsæt stiller seg uforstående til anklagene mot ham.

AVVISER: Advokat Sigurd J. Klomsæt avviser beskyldningene fra klienten, og stiller seg uforstående til at oppfyllelse av hva han beskriver som «våre lovpålagte plikter» kan oppfattes som «trusler eller skremme». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
AVVISER: Advokat Sigurd J. Klomsæt avviser beskyldningene fra klienten, og stiller seg uforstående til at oppfyllelse av hva han beskriver som «våre lovpålagte plikter» kan oppfattes som «trusler eller skremme». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Advokat Sigurd J. Klomsæt avviser påstandene om at han skal ha truet, hevnet og trakassert en tidligere klient.

- Vi har forsøkt en dialog gjennom å tilby klienten en minnelig løsning. Det er iverksatt arbeid med forliksklage som er rettslige skritt for å tvangsinndrive vårt krav.

Klomsæt stiller seg uforstående til at oppfyllelse av hva han beskriver som «våre lovpålagte plikter» kan oppfattes som trusler eller skremsler.

- Dokumentert

- Vi har dokumentert vårt krav. Det svares med klage til Tilsynsrådet for advokatvirksomhet – så endres denne til Disiplinærnemnden. Vi skal svare de organ som mottar slike brev når vi får oppfordring fra disse til oss – ikke via Dagbladet, skriver Klomsæt i en e-post og legger til:

- Vi har gjort oss våre tanker om hvorfor klienten velger å bruke media, fremfor å vente til Disiplinærnemnden har tatt stilling til om salæret. Vi vil fortsette vårt arbeid for å få betalt for utført arbeid.

Klomsæt stiller seg uforstående til anklagene fra sin tidligere klient.

- Vår oppdragsfullmakt regulerer at vi skal ha betalt for medgått tid med saken. Vår timepris er svært lav. Det er levert.

- Konspirasjon

- Klienten har inngått en oppdragsavtale med oss som baserer seg på timebetaling for arbeid med saken. Klienten er ikke gitt prisestimat eller fastpris i saken, skriver Klomsæt.

- Saken inneholder blant annet over 3000 sider med saksdokumenter jeg var nødt til å gjennomgå og kvalitetssikre før begjæring om omgjøring av straffesak som ble kladdet av «arbeidsgruppen» til klienten. Jeg kan som advokat ikke bare signere et dokument som en «arbeidsgruppe» har kladdet. Jeg er personlig ansvarlig for at både faktum og jus i saken er korrekt.

Klomsæt stiller seg uforstående til det han beskriver som «alt dette konspiratoriske hevnsnakket».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!