Klomsæt avviser anklagene

Advokat Sigurd J. Klomsæt stiller seg uforstående til anklagene mot ham.

AVVISER: Advokat Sigurd J. Klomsæt avviser beskyldningene fra klienten, og stiller seg uforstående til at oppfyllelse av hva han beskriver som «våre lovpålagte plikter» kan oppfattes som «trusler eller skremme». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
AVVISER: Advokat Sigurd J. Klomsæt avviser beskyldningene fra klienten, og stiller seg uforstående til at oppfyllelse av hva han beskriver som «våre lovpålagte plikter» kan oppfattes som «trusler eller skremme». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Advokat Sigurd J. Klomsæt avviser påstandene om at han skal ha truet, hevnet og trakassert en tidligere klient.

- Vi har forsøkt en dialog gjennom å tilby klienten en minnelig løsning. Det er iverksatt arbeid med forliksklage som er rettslige skritt for å tvangsinndrive vårt krav.

Klomsæt stiller seg uforstående til at oppfyllelse av hva han beskriver som «våre lovpålagte plikter» kan oppfattes som trusler eller skremsler.

- Dokumentert

- Vi har dokumentert vårt krav. Det svares med klage til Tilsynsrådet for advokatvirksomhet – så endres denne til Disiplinærnemnden. Vi skal svare de organ som mottar slike brev når vi får oppfordring fra disse til oss – ikke via Dagbladet, skriver Klomsæt i en e-post og legger til:

- Vi har gjort oss våre tanker om hvorfor klienten velger å bruke media, fremfor å vente til Disiplinærnemnden har tatt stilling til om salæret. Vi vil fortsette vårt arbeid for å få betalt for utført arbeid.

Klomsæt stiller seg uforstående til anklagene fra sin tidligere klient.

- Vår oppdragsfullmakt regulerer at vi skal ha betalt for medgått tid med saken. Vår timepris er svært lav. Det er levert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer