Kløneraner tatt etter tannfelling

Les historien om tidenes mest klønete bankraner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Charles Edward Jones hadde planlagt kuppet mot Wachovia Bank i Miami, Florida lenge, da han troppet opp utenfor banken 30. september i fjor. Han parkerte fluktbilen på utsiden, sjekket at han hadde med pistolen og gikk inn. Der truet han til seg 16 000 dollar (110 000 kroner).

Så langt, så vel, tenkte Jones, og spurtet ut av banken, mens han stakk pistolen ned i bukselinningen. Men adrenalinet pumpet, svetten rant og pistolen gikk av. Kulen sneiet Jones mens han løp ut i gata, men den traff ham ikke. Det gjorde derimot en varebil som kjørte rundt for å levere lunsjpakker til skoler i området.

Jones klarte å krabbe seg bort til fluktbilen, mens to gulltenner falt ut av kjeven, pistolen gikk i bakken og hatten hans ble blåst av hodet.

FBI fant det tannfaste beviset, sjekket DNAen og fikk bevist at Jones hadde vært i banken. Et par dager seinere ble han arrestert på et hotell i Miami. Der fant etterforskerne en tannløs bankraner med en sokk full av penger.

Denne uka ble Jones funnet skyldig for ranet. Domsavsigelsen er foreløpig ikke klar, men aktor i saken, Marcos Jimenez sier til CNN at Jones kan bli dømt til livstid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer