Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Klunglands pårørende fornøyde med Nokas-kjennelsen

Men får ikke satt sluttstrek ennå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De pårørende til Arne Sigve Klungland, politimannen som ble drept under NOKAS-ranet, er fornøyde med kjennelsen fredag.

- De pårørende til politimannen Arne Sigve Klungland er tilfreds med juryens kjennelse, sier Ørjan Berven, som er deres bistandsadvokat.

Berven snakket med enken og sønnen til den avdøde politimannen etter at juryen hadde avsagt sin kjennelse i NOKAS-saken.

Kjennelsen når det gjelder Thomas Thendrup ble satt til side av lagmannsretten. Han ble først frifunnet av juryen. De pårørende får derfor likevel ikke satt sluttstrek nå, fordi Thomas Thendrups sak må behandles på nytt.

- Det er klart at det vil utsette det å kunne få satt en sluttstrek for straffesaken, og sånn sett blir det kanskje en belastning. Men det blir mindre presseoppbud og opplegg rundt familien framover, så sånn sett går det nok bra, sier Berven .

(NTB)

- TILFREDS MED AVGJØRELSEN: Arne Sigve Klungland, som på bildet hedres av daværende justisminister Odd Einar Dørum, ble skutt og drept av en av ranerne ved Domkirkeplassen i Stavanger.
- TILFREDS MED AVGJØRELSEN: Arne Sigve Klungland, som på bildet hedres av daværende justisminister Odd Einar Dørum, ble skutt og drept av en av ranerne ved Domkirkeplassen i Stavanger. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!