Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knallhard kamp ga fellende dom

LONDON (Dagbladet): Louise Woodward ble funnet skyldig i drap etter en knallhard kamp i juryen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tracy Mannix (24) var den yngste i juryen. Hun var også en av to som lenge holdt stand mot et enormt gruppepress. Til slutt ga Tracy Mannix etter, og svarte ja på skyldspørsmålet.

Alle de fire reservejurymedlemmene var enige om at Louise Woodward ikke var skyldig. En av dem, Robert Mangold, ble så sinna da han hørte hva de 12 jurymedlemmene hadde kommet fram til, at han kastet en stol i veggen.

- De 12 i den betydningsfulle juryen må ha vært i en annen rettssak enn jeg. Alle vi fire reservene var enige om ikke skyldig. Louise Woodward kunne vært på vei hjem om vi hadde blitt spurt, sier Robert Mangold.

Jurymedlemmet Tracy Mannix har valgt å fortelle historien om hva som skjedde bak lukkede dører. Det er hennes far som har fortalt historien på vegne av Tracy.

Den første prøvevoteringen juryen foretok viste at stemmetallet var 6- 6. Diskusjonene fortsatte, og etter en ny gjennomgang hadde fire nye skiftet mening.

Dermed var det Tracy Mannix og ett jurymedlem igjen. Etter flere runder med argumentasjon stemte juryen enstemmig for skyldig.

Hele Norges coronakart