Knallhardt Kjell Magne-kjør

Kjell Magne Bondeviks popularitet skal utnyttes for alt den er verdt under årets valgkamp i KrF. Målet er å få ham tilbake i statsministerstolen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tillegg til Bondevik, er det Valgerd Svarstad Haugland som skal fronte partiet.

- Valgkampen for vår del blir mer intens enn før, og mer personfokusert. Det vil dreie seg mest om Bondevik og Svarstad Haugland på riksplan.

Landet rundt

Alle fylker vil få besøk av en av dem, pluss at de selvsagt vil stille i TV-debatter, folkemøter og andre riksarrangementer, sier generalsekretær og valgkampansvarlig Inger Helene Venås i Kristelig Folkeparti.

Partiet satser på at Bondeviks popularitet skal gi partiet mange stemmer:

- For oss handler det først og fremst om å markedsføre oss som et regjeringsalternativ. Så Bondevik får mye å gjøre, sier Venås. Bondevik starter sitt reiseprogram 3. august i Grimstad og Arendal, der han drar i gang valgkampen i Aust-Agder.

Bjørnsonfestivalen

Hjem til Molde drar han 5. august, der han blir med på Bjørnsonfestivalen.

Sammen med partileder Valgerd Svarstad Haugland kommer Bondevik til å fokusere mye på familiepolitikken: Videreføring av kontantstøtten, barnehageutbygging og utvidet pappapermisjon.

  • KrFs valgkampbudsjett er større enn ved forrige stortingsvalg, og er på 5 millioner kroner. 3 mill. vil bli brukt på reklame.