Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knallscoring av Solskjær

Manchester United-Wolverhampton 1-1. United-supporternes klokker ble stilt tre år tilbake da Ole Gunnar Solskjær i går dundret inn sitt andre mål siden comebacket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var som vanlig ikke stappfullt da Manchester Uniteds reserver i går møtte Wolverhampton på Ewen Fields. Men de fleste som var der hadde rød lue mot kveldskulda, og sto fortsatt og diskuterte lagoppstillinga da Ole Gunnar Solskjær etter fire minutters spill viste snev av sitt gamle jeg.

Pasninga kom fra lagets tyske kaptein, Markus Neumayr, til kristiansunderen som hadde funnet seg rom like innenfor 16-metersstreken. I velmaktsdagene var de fleste keepere sjanseløse når skarpskytteren med barneansiktet kom i en sånn posisjon, krummet nakken og dundret til.

Andre scoring

I går fikk han vist at han fortsatt kan, alle skadeproblemene de siste par årene til tross. Ballen smalt kontant i nettet bak Michael Oakes i ulveburet.

Dette var hans andre reservelagsscoring siden comebacket før jul. For førstelaget har han ikke vært en brikke siden FA-cup-omkampen mot Burton, og Åge Hareide regner ikke med å se en fullverdig Solskjær før til høsten.

Men noe kan være i gjære: Den siste måneden har 33-åringen fått bygd seg godt opp med blant annet fire fulle reservelagskamper i sekken.

-  Ikke langt unna

For et par uker siden uttalte reservelagstrener Rene Meulensteen til manutd.com:

-  Ole er ikke langt unna. Det er jeg sikker på.Han var imidlertid klar på at det kunne være klokt å tilbringe enda mer tid på reservelaget.

-  Det er ikke bare jeg som bestemmer, det må han selv gjøre også. Så lenge han trives med å spille for oss, vil vi fortsette å gi ham kamper.

Det er totalt blitt sju nå, og to mål. Og for første gang på årevis har han spilt jevnt gjennom en hel måned. Når den rette Sir-en blir fortalt om gårsdagens scoring, kan det snart være duket for et norsk navn i Uniteds førstelagstropp igjen.

 Et annet gledelig gjensyn for de som liker ligacupmesteren: Quinton Fortune spilte igjen for første gang siden i fjor vår. Sørafrikaneren kan utgjøre et alternativ på venstreback i innspurten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!