Knep igjen i går

Kommende mødre ville ikke at barnet deres skulle bli født 06.06.06.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Overtroiske kommende mødre knep i går igjen så godt de kunne, for å forhindre at barnet deres skulle bli født 06.06.06.

- Folk avlyser i hytt og pine på grunn av det denne dagen representerer, sier Liza Washington, ved barnesykehuset ved Presbyterian Medical Center i New York, til nyhetsbyrået AP.

Mer enn ett dusin fødsler ved dette sykehuset ble utsatt på grunn av tallet 666, som skal være dyrets eller djevelens tall, og stammer fra Åpenbaringens bok.

En del av kvinnene skulle tatt keisersnitt, eller fått fødselen satt i gang kunstig, men ønsket å vente en dag.

- Vi prøvde å få barnet ut før midnatt, nå skal jeg holde beina samlet, sier Julie Haley fra Massachusetts. Hun fikk veer allerede mandag, men tirsdag kveld hadde hun fremdeles ikke født.

- Jeg vil ikke at hun skal bli stigmatisert resten av livet. Når hun blir eldre vil vennene hennes si at alt negativt som skjer vil være på grunn av fødselsdagen hennes, sier hun.

Også ved sykehus i Chicago ble flere fødsler utsatt eller framskyndet på grunn av datoen.

Ifølge Jill Haub har de overtroiske mødrene liten grunn til bekymring. Hun er selv født 6. juni i 1966, og feiret sin 40-årsdag tirsdag.

- Når jeg forteller noen om når bursdagen min er så ser de modigste på meg og sier «Så skummelt!». Men jeg er god og ikke ond, sier hun.

UTSATTE FØDSELEN:</B> En rekke overtroiske amerikanske kvinner valgte å utsette eller framskynde fødselen for at barnet ikke skulle bli født 6. juni 2006.