Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivangrep i London - etterforskes som terror

Antatt gjerningsmann drept.

MULIG TERRORANGREP: Metropolitan Police melder at flere skal være knivstukket i London, de ser på det som et terrorangrep. Video: Twitter Vis mer

Metropolitan Police melder at flere skal være knivstukket i London, de ser på det som et terrorangrep.

En antatt gjerningsmann er skutt og drept av politiet.

London Ambulance Service melder at de «behandlet tre pasienter på åsstedet». Alle er brakt til sykehus, for en av dem er tilstanden livstruende, ifølge politiet.

KAOTISK: Bildet viser en politimann som prøver å få folk unna umiddelbart etter hendelsen. Foto: Dave Chawner / swns.com / NTB Scanpix
KAOTISK: Bildet viser en politimann som prøver å få folk unna umiddelbart etter hendelsen. Foto: Dave Chawner / swns.com / NTB Scanpix Vis mer

Åstedet ligger i ei handlegate i Streatham sør i millionbyen. Metropolitan Police ber folk om å holde seg unna området mens de håndterer situasjonen.

Bilder viser en mann som ligger på gata med ansiktet ned, mens en politimann i sivil holder en pistol ved siden av en svart BMW med blålys.

Sky News' reporter sier den antatte gjerningsmannen ut fra bilder synes å ha en selvmordsvest på seg.

En 19-årig student forteller til kanalen:

- Jeg gikk over gata da jeg så en mann med machete og metallbokser på brystet bli jaget av hva jeg antar var sivilkledde politifolk. Mannen ble så skutt. Jeg tror jeg hørte tre skudd.

Kart Google Maps
Kart Google Maps Vis mer