Knivdrama i kiosk

En kioskinnehaver (46) er livstruende skadd etter knivdrama i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 27-åring er siktet for medvirkning til drapsforsøk etter knivoverfallet i ettermiddag.

Innehaveren (46) av kiosken Tamango Frukt i Stensberggata i Oslo ligger livstruende skadd på Ullevål universitetssykehus etter et knivdramaet ved 15-tida i ettermiddag.

Mannen skal ha blitt stukket med kniv mens han stod bak kassa inne på kiosken. En mann ble observert løpende fra stedet, mens en annen er fraktet til legevakta med kuttskader.

- Mannen på legevakta er 27 år, og er foreløpig mistenkt for å ha medvirket til knivoverfallet. Han vil bli tatt inn til avhør så snart undersøkelsene på legevakta er ferdige. Mannen som løp har vi bare et svært vagt signalement på, forteller vaktleder Sindre Flaate ved kriminalvakta i Oslo.

- Det vi vet er at det er brukt et stikkvåpen. Vi har fortsatt etterforskere på stedet, og jeg vet ikke om de har sikret seg våpenet eller ikke. Vi vet heller ikke om dette er et ran eller noe annet ennå, noe vi håper å få vite når 27-åringen blir avhørt, sier han.

MISTENKT: Politiet bringer ut den lettere skadete 27-åringen som nå er mistenkt for å ha stått bak eller medvirket til knivoverfallet mot kioskinnehaveren.