DRAMA: Landets mest kjente bibel- og misjonsskolekompleks ble plutselig åsted for en voldsetterforskning. Foto: ROGERIO SNARLI
DRAMA: Landets mest kjente bibel- og misjonsskolekompleks ble plutselig åsted for en voldsetterforskning. Foto: ROGERIO SNARLIVis mer

Knivdrama på kristen skole i Oslo

To hybler tilsølt av blod. Gjerningsmannen på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet etterforsker nå en alvorlig voldshendelse på Sinsen i Oslo. To hybler på et hybelhus ved en kristen skole er tilsølt av blod.

- Tvang seg inn
- Det er en kvinnelig norsk beboer på 23 år som er skadd. Hun har forklart at en mannlig nabo tvang seg inn til henne og prøvde å true til seg sex, bevæpnet med kniv - med følgen at hun ble knivstukket, opplyser Tor Grøttum, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

Kvinnens skader skal være relativt lette, men politiet gir likevel saken høy prioritet; blant annet skal gjerningsmannen ha trampet på kvinnens hode. Han er foreløpig på frifot, og politiet leter etter ham.

Ved 20-tida i kveld er gjerningsmannen fortsatt på frifot.

- Han er ikke pågrepet ennå. Vi vet imidlertid hvem han er, og hvor han bor, og har noen ideer om hvor han kan være. Men Oslo er en stor by, sier operasjonsleder Grøttum til Dagbladet.

Mangler fortann
Han gir følgende signalement av den etterlyste mannen:

- Han er afrikansk, 31 år, har grå genser og mørk bukse. Han er ca. 175 cm høy, har noe mage og har krusete hår. Dessuten mangler han ei fortann, sier Grøttum.

Hybelhuset ligger i tilknytning til Fjellhaug Bibelskole og Misjonshøgskole. Skolene utgjør Norges mest profilerte bibel- og misjonsskolekompleks og drives av Norsk Luthersk Misjonssamband.

Meldingen kom inn til politiet klokka 17.12.