Knivdrap i Oslo

En mann i 50-årene som sent lørdag kveld ble knivstukket i en leilighet i Oslo, døde natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet har pågrepet en antatt gjerningsmann.

- Mannen som ble knivstukket døde på operasjonsbordet, opplyser vaktleder Jon Rune Lande ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om knivstikkingen ved 23.30-tiden lørdag kveld. Meldingen gikk ut på at en mann var blitt knivstukket i en leilighet i Hagegata på Tøyen i Oslo.

Mannen som ble knivstukket, ble sendt til sykehus med kritiske skader. Det var kun en annen person, også det en mann i 50-årene, til stede da politiet ankom leiligheten.

Avhør søndag - Begge mennene er i 50-årene. Vi vet ikke hva slags relasjon det er mellom dem. Mannen som er pågrepet skal avhøres søndag formiddag, sier Lande.

Politiet hadde natt til søndag ingen opplysninger om at det var andre personer til stede i leiligheten da knivstikkingen fant sted.

- Det var ingen andre der, så langt vi vet, sier Lande.

Erkjente skyld Overfor VG opplyser politiet at knivstikkingen ble meldt til AMK-sentralen, men at det er usikkert om det var offeret selv eller den antatte gjerningsmannen som ringte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer