Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivdrap i rolig villastrøk

En 26-år gammel brasilianer er siktet for drapet på en mann ved St. Hanshaugen i Oslo i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Mannen har ikke tilstått, men han har sagt at han var involvert i det skjedde. Vi har grunn til å tro at vi har pågrepet riktig mann, sier avdelingssjef Finn Abrahamsen ved Oslopolitiet til Dagbladet: på nettet.

Politiet kjenner ikke identiteten til den drepte, og kunne i dag heller ikke si noe om skadene knivofferet døde av.

- Alt tyder på at den drepte sloss med gjerningsmannen både i og utenfor leiligheten i Geitmyrsveien. Mannen ble funnet av andre som bor i huset ved 02.30-tida i natt. Vi regner ikke med å kunne fastslå identiteten hans før i morgen, sier Abrahamsen.

Brasilianeren bor i gården og ble pågrepet på plenen like etterpå. Han er foreløpig siktet for forsettlig drap. Ved 14.30-tida begynte etterforskere å avhøre mannen, som blir betegnet som en kjenning av politiet.

Leiegård

Oslo kommune leier flere hybelleiligheter i gården i Geitmyrsveien. Drapet ble begått i en del av boligen som ble solgt for mindre enn ett år siden, har naboer fortalt til NTB. De hørte ikke noe bråk fra åstedet i det tidsrommet da drapet skal ha skjedd.

- Dette er et rolig villastrøk med lite gjennomtrekk av innflyttere. Det er helt fryktelig å oppleve at noe slikt skjer ved ditt eget hjem, sier en nabo.