Knivdrapet i Nittedal: - En skrekkelig tragedie

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, har erkjent drapet i retten. Forsvareren hans kaller drapet en skrekkelig tragedie.

GARASJEN: Politiet mener at Kristian Løvlie ble drept i denne garasjen 27. mai i fjor. Her gjør politiet åstedsundersøkelser dagen etter. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
GARASJEN: Politiet mener at Kristian Løvlie ble drept i denne garasjen 27. mai i fjor. Her gjør politiet åstedsundersøkelser dagen etter. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Mannen som er tiltalt for å ha drept Kristian Løvlie, erkjenner straffskyld i retten, melder VG.

Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie.

Det var i 5.30-tiden torsdag 28. mai i fjor at den 34 år gamle trebarnsfaren ble funnet død i tiltaltes bil på en parkeringsplass på Rotnes i Nittedal.

Kort tid etter ble 49-åringen pågrepet.

- Det har skjedd en skrekkelig tragedie som han for alt i verden skulle ha hatt ugjort. Han forstår ikke selv hvordan dette kunne skje, sier den drapstiltalte mannens forsvarer, advokat Trygve Staff, til NTB.

Staff understreker at hans klient for lengst har erkjent straffskyld, og at han kommer til å fastholde det i rettsbehandlingen. Mannen forklarte seg tidlig for politiet, understreker forsvareren, som kommer til å be om at klienten «anses på den mildeste måten».

- Drept i garasjen

Løvlie var involvert i en familiebedrift som eier boligen som den tiltalte mannen leide. Påtalemyndigheten mener at familiefaren ble drept i en garasje i et hus som han og andre familiemedlemmer leide ut til mannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer