Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivdrept før bryllupet

SKIEN (Dagbladet): Samboerparet var lykkelige og skulle gifte seg. Men i går ettermiddag endte alt i en tragedie. Den 52 år gamle kvinnen ble stukket til døde i hjemmet sitt. Den 60 år gamle samboeren ligger hardt skadd på sykehus etter knivdramaet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Mannen er mistenkt i saken, men ikke siktet, sier politiadjutant Per Steinar Bungum i Skien politidistrikt til Dagbladet.

Han sier at politiet ikke har opplysninger som tyder på at flere enn samboerparet kan være innblandet i dramaet.

Operert

I går kveld kom tekniske etterforskere fra Kriminalpolitisentralen til samboerparets idylliske hjem på Falkåsen i Skien. Etterforskerne skal klarlegge i detalj hva som skjedde ved 15-tida i går ettermiddag i huset til det vanligvis så stille og rolige paret.

Det var samboeren til avdøde som meldte fra om hendelsen. Han var selv hardt skadd og ble tatt hand om av ambulansepersonell og sendt til sykehus. Samtidig slo politiet i Skien full drapsalarm.

Samboeren, som mistenkes for å stå bak knivdrapet, ble i går kveld operert på Telemark sentralsjukehus. Tilstanden hans er ustabil, men det skal ikke være fare for livet .

Det er tatt blodprøve, men Bungum ville ikke i går kveld si noe om sekstiåringen kan ha vært beruset da ugjerningen skjedde.

Ingen vitner

Det var ingen vitner til knivdramaet, og politiet har foreløpig ikke fått avhørt den seksti år gamle samboeren til avdøde.

Etter det Dagbladet forstår bærer leiligheten preg av en dramatisk kamp på liv og død. Hendelsesforløpet skal den taktiske og tekniske etterforskningen klarlegge.

I det flotte været i går ettermiddag var få av naboene hjemme da tragedien skjedde.

En venn av samboerparet forteller til Dagbladet at de skulle gifte seg. Etter det Dagbladet forstår var det en kvinne i nabolaget som skulle være forlover.

- Jeg snakket med venninnen min fredag ettermiddag. Alt virket å være bra. Det er helt uforståelig for meg det som har skjedd. Hun sa hun skulle fortelle meg noe spesielt lørdag - jeg trodde det handlet om bryllupet, forteller Mette Hansen til Dagbladet.

Da hun kom hjem i går ettermiddag, ble hun ikke møtt av venninnen. Men av en ambulanse som hentet samboeren hennes.

Først et par timer seinere gikk tragedien opp for bestevenninnen.

Sjokk

- Selvfølgelig var det som skjedde et sjokk. Det har aldri vært noe krangel eller problemer i den familien, sier en av de nærmeste naboene til Dagbladet.

Den 52 år gamle kvinnen som nå er drept, har bodd på Falkåsen i nærmere tre år. For om lag et år siden flyttet hennes nye kjæreste inn.

Kvinnen drev tidligere forretningsvirksomhet i Oslo-området, men flyttet tilbake til Skien fordi hennes mor ble syk.

- Vi trodde alt var fryd og gammen hos dem, sier naboen.

DRAP: Tekniske etterforskere fra Kriminalpolitisentralen bistår politiet i Skien med etterforskningen av drapet på en 52 år gammel kvinne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media