DREPT: Camilla Samira Olsen (32) ble lørdag formiddag funnet drept i sitt hjem på Kolbotn. Samboeren ble natt til i dag pågrepet i Polen med parets felles sønn i bilen. 
Foto: Charterparty.se
DREPT: Camilla Samira Olsen (32) ble lørdag formiddag funnet drept i sitt hjem på Kolbotn. Samboeren ble natt til i dag pågrepet i Polen med parets felles sønn i bilen. Foto: Charterparty.seVis mer

Knivdrepte Camillas (32) sønn skal hentes hjem av mormor

Lørdag fant hun dattera drept i den lille familiens bolig på Kolbotn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Lørdag fant hun Camilla Samira Olsen (32) knivdrept på Kolbotn. Nå reiser moren og mormoren ned til Polen for å hente hjem sitt ett år gamle barnebarn etter at den drapssiktede faren (36) ble pågrepet i landet natt til i dag.

Bekymret - Mormors fokus nå er å få gutten hjem til Norge. Familien er selvsagt glad for at gutten er funnet i god behold, sier advokat Mette Yvonne Larsen til Dagbladet.

Hun er oppnevnt som bistandsadvokat for familien til den drepte Camilla Samira Olsen (32).

- Sammen med barnevernet, reiser mormor til Polen i løpet av kort tid for å hente gutten hjem. Gutten skal være i god behold fysisk, men familien er bekymret for hvordan han har hatt det på turen. I samarbeid med barnevernet, er mormor nå opptatt av å finne gode løsninger for ham, sier Mette Yvonne Larsen og understreker:

- Det er en kraftanstrengelse for mormor å mobilisere det hun har for å ta vare på barnebarnet sitt.

På sykehus Den ett år gamle sønnen ble i går tatt hånd om på et sykehus i Nowy Targ, 20 minutter unna byen Rabka, der faren ble pågrepet klokka 03.10 i natt.

Mannen, som politiet hele tiden har omtalt som en norsk statsborger, ble tatt av politiet i Polen med fransk pass. Også den ett år gamle sønnen har dobbelt statsborgerskap, bekrefter politiadvokaten.

Les mer: Drapssiktet avslørt da han betalte med kort