Knivdrepte to i egen leilighet

En 50 år gammel iraner er siktet for å ha tatt livet av to menn med en rekke knivstikk i sin leilighet i Kristiansand i går ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND (Dagbladet): De to drepte og den siktede skal ha vært involvert i en langvarig konflikt. De drepte mennene skal ha oppsøkt leiligheten til den siktede i en kommunal leiegård i Kronprinsens gate ved i Kristiansand sentrum i 18.48-tida i går kveld. De skal ha vært sinte på den nå drapssiktede 50-åringen, og bråk og slåsskamp skal ha brutt ut i leiligheten. Politiet bekrefter at det var iraneren som bodde i leiligheten i 4. etasje i leiegården.

Uhyggelig syn

Fem minutter seinere kom politiet til stedet. Da var begge mennene tildelt en rekke knivstikk, og en mann i 40-åra døde etter kort tid i leiligheten, på tross av at gjenopplivningsforsøk ble foretatt. Den andre mannen i 50-åra døde før midnatt ved Sørlandet Sykehus Kristiansand.

De to mennene var svært ille tilredt av mange knivstikk.

- Det var et uhyggelig syn for politifolkene som kom først til leiligheten, sier kriminalsjef Arne Pedersen ved Agder politidistrikt til Dagbladet.

Nekter ID

Den 50-årige siktede iraneren er tidligere domfelt for legemsbeskadigelse og narkotikaforbrytelser. Han ventet rolig i leiligheten da politiet kom, og lot seg pågripe. Politiet fant også drapsvåpenet, en stor kjøkkenkniv. Det var ingen andre våpen i leiligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer