PÅGREPET: Her blir den siktede mannen ført ut til politibilen etter at han ble pågrepet av politiet. Foto: Privat
PÅGREPET: Her blir den siktede mannen ført ut til politibilen etter at han ble pågrepet av politiet. Foto: PrivatVis mer

- Kniven sto ut gjennom halsen

Mann i midten av 40-åra pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 17.23 fredag fikk politiet melding om at en kvinne i slutten av 20-åra var knivstukket i halsen like ved Danmarks plass i Bergen.

- Kniven sto ut gjennom halsen ved nakken og skulderen hennes. Hun var bevisst og jeg gikk bort og snakket med henne. Deretter kom ambulansen, sier en nabo til Dagbladet.

- Skreik ufattelig høyt Etter å ha hørt skrik gikk han ut for å se hva som hadde skjedd.

- Jeg hørte noen som skreik ufattelig høyt. Det hørtes ut som om hun skreik for livet, sier en annen nabo til Dagbladet.

Hun og venninnene bor i et kollektiv ti meter unna åstedet.

- Det er utrolig ekkelt, vi er veldig lettet for at han er tatt. Det virker som om det var vilkårlig, det kunne vært meg da jeg gikk ut tidligere i dag.

Naboen så jenta fra døra.

- Hun reiste seg da ambulansen kom.

Ifølge Haukeland universitetssykehus er kvinnen lettere skadet.

Pågrepet og siktet Mannen som er pågrepet og mistenkt i saken bodde i nærheten av åstedet for knivstikkingen, ifølge BA.no fulgte noen vitner etter mannen hjem da han rømte etter knivstikkingen.

En nabo av den siktede mannen fikk med seg dramaet som utspant seg da politiet kom til mannens leilighet.

- En politimann sto først og pratet med mannen gjennom et vindu, jeg tror de snakket i omtrent tyve minutter, sier kvinnen til Dagbladet.

Hun kunne høre at politiet prøvde å overtale mannen til å komme til døra.

- Til slutt brøt politiet seg inn, og de la han fort i bakken, sier hun, og forteller at mannen ropte da han ble pågrepet, men gikk rolig da politiet tok han ut til bilen som ventet utenfor.

Politiet hadde også hunder på stedet.

Den siktede er ifølge politiet i midten av 40-åra.

KNIVSTIKKING: En kvinne ble knivstukket i halsen ved Danmarksplass i Bergen i 17-tiden fredag. Foto: Tim Christian Wassmo
KNIVSTIKKING: En kvinne ble knivstukket i halsen ved Danmarksplass i Bergen i 17-tiden fredag. Foto: Tim Christian Wassmo Vis mer