EKTEPAR: O.J. Simpson og Nicole Brown Simpson fotografert i 1993, året før drapet. Foto: Paul Hurschmann / AP / NTB Scanpix
EKTEPAR: O.J. Simpson og Nicole Brown Simpson fotografert i 1993, året før drapet. Foto: Paul Hurschmann / AP / NTB ScanpixVis mer

Knivfunn hos O.J. Simpson ikke knyttet til drapssak

Politiet setter en stopper for spekulasjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kniv funnet på en eiendom O.J. Simpson tidligere har eid, har ingenting med drapet på Simpsons ekskone og venn å gjøre, sier politiet. Simpson ble tiltalt, men frikjent for drapene.

Politiet fattet fredag interesse for kniven, som skal ha blitt overlevert til en politibetjent fra en anleggsarbeider som fant den på den aktuelle eiendommen for flere år siden, skriver Los Angeles Times.

Kniven ble funnet på den eiendommen som Simpson bodde på i Brentwood da kona og hennes venn ble drept i 1994. Den nå pensjonerte politimannen skal ha hatt kniven hjemme hos seg inntil for to måneder siden, melder TMZ, som siterer ikke navngitte kilder.

I 1995 ble den tidligere idrettshelten og skuespilleren O.J. Simpson frifunnet for drapet på sin ekskone Nicole Brown og hennes venn Ronald Goldman i en av de mest omtalte rettssakene noensinne i USA. Brown ble knivstukket flere ganger i halsen og hodet, men drapsvåpenet ble aldri funnet.

Fredag opplyser politiet at knivens utforming og funksjon gjør de kan utelukke at den har noe med dobbeltdrapet å gjøre.

De tidligere fotballstjernen Simpson ble i 2008 dømt til 33 års fengsel for en rekke forbrytelser, deriblant væpnet ran og bortføring.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram