Knivmann falt i elva - tatt etter fem timers forhandlinger

Politiet: - Det er en relasjon mellom mann og kvinnen som ble overfalt. Til legevakta med skader.

FASTLÅST SITUASJON: Politiet har en fastlåst situasjon etter at en mann angrep en kvinne med kniv i på Vøyenenga. Forhandlere jobber nå med å få kontroll på en mistenkt mann.Video: Siv Johanne Seglem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Mannen ble pågrepet ved 12.40-tiden etter at han falt ned i elva. Han ble fraktet til sykehus i første omgang.

---

Klokka 12.15 forhandler politi og utrykningsmannskaper fortsatt med en antatt overfallsmann med kniv på Vøyenga ved bredden av Skuielva i Bærum.

- Det er en relasjon mellom kvinnen som ble overfalt og mannen. Mer kan vi ikke si det det nå, sier politiets operasjonsleder Christian Krohn-Engeseth til Dagbladet.

Situasjonen har pågått siden klokka 08.

Politiet har en dialog med mannen, men han reagerer ikke som politiet ber om.

Politiet kjenner nå mannens identitet.

Det er ambulanser og utrykningskjøretøyer på stedet.

- Oslo-politiet hadde ved 08-tiden fredag avsperret en mann ved Skuielva i Bærum. Han er mistenkt for å ha overfalt en kvinne i samme område en time i forkant.

- Politiet frykter at mannen har kniv, og prøver å komme i forhandlinger i første omgang, av hensyn til sikkerheten, sier operasjonsleder Christian Krohn-Engeseth i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Vitne 07.16: - Kvinne overfalt

Ifølge Asker og Bærum Budstikke skjedde overfallet nær alpinanlegget Kirkerudbakken.

Den overfalte kvinnen kom seg selv til legevakta i Bærum.

- Hun har fått noen kuttskader. Totalt sett blir situasjonen for henne betegnet som lettere skader, sier politiets operasjonsleder.

Klokka var 07.16 da politiet fikk melding fra et vitne om en situasjon ved Sandvikselva der en mann med kniv lå over en kvinne.

Mannen løp i retning Skui. Politiet fant han ved Skuielva etter kort tid, og valgte en forhandlingssituasjon av sikkerhetshensyn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer