Knivmassakre

En 25-åring skal ha stukket i hjel ei jente og ei kvinne i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han er siktet for to drap og et drapsforsøk. Mannen skal ha stukket i hjel ei 16 år gammel jente og ei 33 år gammel kvinne, mens ei 15 år gammel jente ligger på sykehus meget hardt skadd. Hun skal være knivstukket over hele kroppen. 25-åringen har ikke tilstått.

Redselsfullt

Knivmassakren, som tilsynelatende er uten motiv, skjedde på et såkalt motivasjonshjem for unge mennesker ved Borås i Sverige natt til i går. Det var et redselsfullt syn som møtte politi og ambulansepersonell på åstedet.

Kvinnen var ansatt, men tenåringsjentene var klienter. Den siktede har en viss tilknytning til hjemmet, uten at politiet ville konkretisere dette nærmere i går kveld. Ofrene var alene på behandlingshjemmet da 25-åringen kom kjørende i sin bil en gang på natta mellom lørdag og i går.

Blod på klær

Etter de gruoppvekkende drapene stjal han hjemmets bil, og kjørte et par- tre kilometer før han stoppet og ringte til politiet.

- Det har skjedd et voldsovergrep på hjemmet, skal 25-åringen ha sagt til politiet.

Han ble pågrepet kort tid etter, uten dramatikk. Drapsvåpenet er funnet. Politiet har funnet blod på den siktedes klær, som skal sjekkes opp mot blodspor på åstedet.

TO DREPT: Ofrene var alene på behandlingshjemmet da de ble drept.