Knivmorderen jages

Politiet jakter i morgentinene fremdeles på mannen i 40-årsalderen som gikk amok med kniv på Oslo-trikken. Fingeravtrykk kan avsløre mannens identitet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 23 år gammel mann fra Skien ble drept i trikkedramaet og ytterligere tre andre passasjerer ble skadd, deriblant en politietterforsker ved voldsavsnittet i Oslo.

Onsdag morgen er tilstanden fremdeles livstruende for en 38 år gammel kvinne som ble stukket i brystet.

Tilstanden var også livstruende for en 55 år gammel mann tirsdag, men mannens tilstand hadde forbedret seg noe onsdag morgen.

- Det har ikke vært noen dramatisk utvikling i natt. Vi har fortsatt med søket etter mannen vi ikke kjenner identiteten til, men som vi har gode vitnebeskrivelser av. Etterforskerne kommer på jobb klokken 08.00, og da vil vi evaluere saken, forteller vaktleder Johan Gundersen ved kriminalvakta i Oslo.

Politiet antar at mannen er av somalisk opprinnelse, og spanere gjennomsøkte i natt steder i Oslo de oppfatter som sannsynlige tilholdssteder for mannen.

Fingeravtrykk

Politioverbetjent Finn Abrahamsen i Oslo politidistrikt bekrefter overfor NTB at det er aktuelt å prøve å matche mannens fingeravtrykk mot asylregisteret. Mannens fingeravtrykk kan finnes både på rattet i fluktbilen, og på kniven han brukte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer