Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frøya i Trøndelag:

Knivoffer falt ut av bil i fart - væpnet politi jakter gjerningsmenn

Mannen har skader i magen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: mannen, 37 år gammel og opprinnelig fra Litauen, skal være utenfor livsfare på St. Olavs hospital. Han har ennå ikke vært i form til å bli avhørt. Ingen er pågrepet i saken klokka 12.45, opplyser operasjonsleder Arnt Harald Aasland i Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

- Den skadde bor på Hitra og har jobbet i området noen år. Politiet oppsøker adresser han har tilknytning til. Han var aleine i bilen da den begynte å rulle mot en drosje på taxiholdeplassen på Sistranda på Frøya ved 07.30-tiden.

- Han falt ut av bilen med skader, og det var en drosjesjåfør som varslet politiet, sier operasjonslederen.

---

En mann er fløyet til sykehus etter at han ble funnet med skader i magen på Frøya i Trøndelag. Bevæpnet politi jakter nå på mulige gjerningspersoner.

- Stukket i magen

- Vi mener det er grunn til å tro at mannen kan være stukket med kniv, eller noe lignende, i mageregionen, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund ved Trøndelag politidistrikt til NTB.

Det var klokka 07.48 politiet meldte på Twitter at de hadde rykket ut til en melding om kroppsskade på Frøya.

Seinere meldte politiet at en mann i 30-årene er fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim. Mannens tilstand er foreløpig ikke kjent.

Falt ut av bil i fart

- Mannen ble funnet etter at han falt ut av en bil i fart. Han har trolig kjørt bilen selv, sier Aaslund.

Bilen han kjørte dunket inn i en taxi på Frøya. Idet bildøren ble åpnet, datt han ut av bilen og ble funnet av taxisjåføren.

Fordi det kan ha vært brukt kniv, har politiet besluttet å bevæpne seg i jakten på mulige gjerningspersoner.

- På grunn av mannens skader mener vi det er riktig å bevæpne oss. Vi oppsøker nå adresser på Hitra og Frøya som mannen har tilknytning til. Ut over det vil jeg ikke kommentere så mye, sier Aaslund.