Knivoffer pågrepet etter narkofunn

Mannen som ble knivstukket på Møllenberg i Trondheim i helga er nå pågrepet. Politiet fant en betydelig mengde narkotika i nærheten av ham etter knivstikkingen.

KNIVSTIKKING: En mann i 20-åra ble knivstukket i Trondheim lørdag. Nå er han selv pågrepet. Foto: Joakim Halvorsen
KNIVSTIKKING: En mann i 20-åra ble knivstukket i Trondheim lørdag. Nå er han selv pågrepet. Foto: Joakim Halvorsen Vis mer
Publisert

Lørdag kveld ble en mann i 20-åra alvorlig skadd da han ble knivstukket på Møllenberg i Trondheim.

To personer ble pågrepet og siktet for knivstikkingen. I en pressemelding mandag skriver de at siktelsen mot en av dem trolig vil bli frafalt, siden de har sjekket vedkommende ut av saken. Derimot har de nå siktet to andre. De er foreløpig ikke pågrepet.

- De er etterlyst både nasjonalt og internasjonalt, sier påtaleansvarlig John R. Sødahl Furunes i politiet til Dagbladet.

I tillegg er nå både offeret, og tre av de som er siktet for knivstikkinga, siktet for grov narkotikaovertredelse. Den fornærmede mannen i 20-åra er nå formelt pågrepet, selv om han fortsatt er innlagt på sykehus.

- Bakgrunn av funn

Bakgrunnen for at de nå er siktet for grovt narkotikalovbrudd, er at politiet fant betydelige mengder narkotika i nærheten av den knivstukne mannen, bekrefter Furunes.

- Det er på bakgrunn av funn som ble gjort på eller ved den fornærmede, sier Furunes.

Han vil ikke kommentere hva slags narkotika som ble funnet, eller hvor mye.

Narkomiljø

Politiet mener at det er en relasjon mellom de involverte, og at alle er tilknyttet et narkotikamiljø.

Furunes sier at de ønsker tips dersom noen har sett noe, eller om de for eksempel har kjørt i området rundt nedre Møllenberg lørdag kveld og hadde kamera i bilen.

Han forteller at selv om de nå er internasjonalt etterlyst, så har politiet ingen opplysninger om at de har forlatt landet.

Samme dag var det en annen knivstikking i Trondheim. Furunes sier at det ikke er noe som tyder på at det er noen sammenheng mellom disse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer