ANGREPET: Den 26 år gamle kvinnen ble stukket ned utenfor denne boligblokka i Fyllingsdalen i Bergen. Foto: Tor Erik H. Mathiesen
ANGREPET: Den 26 år gamle kvinnen ble stukket ned utenfor denne boligblokka i Fyllingsdalen i Bergen. Foto: Tor Erik H. MathiesenVis mer

Knivofferet i Bergen «på bedringens vei»

Hadde med seg ett-årig barn da hun ble angrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 26 år gamle kvinnen som ble knivstukket i Bergen fredag ettermiddag, er på bedringens vei, ifølge Haukeland universitetssjukehus.

Kvinnens skader ble fredag kveld betegnet som alvorlige, men lørdag ettermiddag opplyste sykehuset at hun hadde blitt bedre.

26-åringen hadde med seg sitt barn på ett år da hun ble knivstukket på Melkeplassen i Fyllingsdalen ved 12.30-tiden fredag. Gjerningsmannen, en 30 år gammel mann, hoppet i døden fra 6. etasje i en boligblokk etter hendelsen.

- Det er avhørt flere vitner som så hva som skjedde, og de har bekreftet at det er samme mannen som knivstakk og hoppet, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt Jan Steimler til NTB.

Tekniske spor er sikret, og hendelsesforløpet er rimelig klart, men foreløpig er det usikkert hvor nær relasjon gjerningsmannen hadde til offeret.

- Vi har fortsatt ikke fått avhørt henne. Vi vil høre med henne hva som var motivet, dersom det er noe. Hun kan også forklare seg om foranledningen, sier Steimler, og legger til at det er opp til sykehuset å avgjøre når hun kan avhøres.

BA meldte at kvinnen ble knivstukket i hodet, men det vil Steimler ikke bekrefte.

- Jeg kan si at hun ble stukket i øvre delen av kroppen, formodentlig med kniv.

(NTB)