Knivofre etter slagsmål på brakkerigg er utenfor livsfare

Mann i 30-åra siktet.

JOBBET PÅ VERFT: Tre utenlandske arbeidere tilknyttet Myklebust verft i Sande på Sunnmøre ble i går kveld stukket med kniv. En mann i 30-åra er pågrepet for knivstikkingen. Arkivfoto: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet
JOBBET PÅ VERFT: Tre utenlandske arbeidere tilknyttet Myklebust verft i Sande på Sunnmøre ble i går kveld stukket med kniv. En mann i 30-åra er pågrepet for knivstikkingen. Arkivfoto: Fridgeir Walderhaug / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tre personer ble knivstukket i det som blir beskrevet som et slagsmål ved en brakkerigg tilknyttet til Kleven - Myklebust verft i Gursken i Sande kommune i går kveld.

Politiet melder i en pressemleding at alle tre er utenfor livsfare. En person ble kjørt til Volda sykehus, han ble skrevet ut i dag. De to andre ble fløyet med ambulansehelikopter til Ålesund sykehus med alvorlige skader.

En person i 30-åra ble pågrepet på stedet uten dramatikk.

- Politiet leter ikke etter flere gjerningspersoner, opplyser politiet.

Alle de involverte er utenlandske statsborgere og politiet har utfordringer knyttet til språk og må bruke tolker i avhør. Det var en rekke vitner til slagsmålet.

- Politiet kartlegger hva som har hendt gjennom teknisk og taktisk etterforskning, sier politiet i en pressemeldingen, og gjør det samtidig klart at de ikke vil kommentere hva de mener er bakgrunnen for at de tre mennene ble knivstukket.