Knivoppgjør etter chat-krangel

En krangel på en chattekanal på internett skal ha resultert i at de unge mennene bestemte seg for å møtes for å gjøre opp i den virkelige verden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Drammen fikk litt før klokken 18 i kveld beskjed om at en 21-årig mann var stukket ned med kniv utenfor jernbanestasjonen i Drammen.

- Mannen hadde et sår i armen og et stikk i brystet og ble sendt til sykehuset Buskerud for behandling, forteller operasjonsleder Embret Arntsen ved Søndre Buskerud politidistrikt til NTB. Skadene skal ikke være alvorlige.

Politiet vet ikke sikkert hva slags våpen som ble benyttet, men tror det dreier seg om en kniv eller et annet stikkvåpen.

Opptakten til knivstikkingen skal være at flere personer i 20-årsalderen hadde deltatt i en opphetet diskusjon på internett, og deretter bestemt seg for å møtes ansikt til ansikt for å fortsette diskusjonen, noe som førte til håndgemeng. Politiet vet ennå ikke hva diskusjonen dreide seg om.

- Vi sitter med navn på flere av de involverte og har vært i telefonisk kontakt med to av dem. De har begge samtykket i å møte opp på politistasjonen for å forklare seg senere i kveld, opplyser Arntsen.

NTB